• Spód do pizzy bezglutenowy (owsiany)

Spód owsiany bezglutenowy do pizzy

19.00 -16% 16.00
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
19
szt.
Realizacja w ciągu 5 dni
Dostępność Tak
Waga 0.2 kg

Gwarancja PLACEK: Jesteśmy restauracją bezglutenową w Katowicach, która wprowadza swoje rzemieślnicze produkty z wysyłką na całą Polskę. Wszystkie nasze produkty są bez mąki pszennej, bez innych mąk zawierających gluten oraz bez taniego zamiennika w postaci kukurydzy. Ponadto wszystkie nasze produkty nie zawierają dodatku cukru!

W takim razie czym jest nasz... SPÓD DO PIZZY OWSIANY?

  • Wyjątkowa Formuła: Nasz spód do pizzy owsiany poza brakiem glutenu i cukru, jest również całkowicie całkowicie wegański. Głównym składnikiem jest mąka owsiana, która stanowi ponad 50% suchych składników. Poza tym znajdziesz jeszcze wartościową mąka z siemienia lnianego czy tapioke tworzy to nie tylko smakowitą, ale i odżywczą wersje pizzy.

  • Zdrowotna Właściwości: Nasz spód stanowi doskonałą alternatywę dla tradycyjnej pizzy. Mieszanka oparta na mące owsianej bogata jest w błonnik oraz inne cenne składniki odżywcze, a siemię lniane jest jednym ze znanych "superfood".

  • Świeżość: Wszystkie nasze spody przygotowujemy na zamówienie, ale dzięki naszym metodom pakowania spód zachowuje świeżość przez min. 5 dni od daty pieczenia. Jeśli to dla Ciebie za mało to pamiętaj, że ten produkt możesz bez problemu zamrozić.

  • Łatwość Przygotowania: Ten spód do pizzy został stworzony z myślą o tych, którzy chcą cieszyć się pizzą w sposób prosty i szybki. Dzięki gotowej podstawie wystarczy dodać ulubiony sos, ser i kilka dodatkowych składników aby stworzyć pyszną i zdrową potrawę. 
  • Autentyczność i Zaufanie: Restauracja PLACEK w Katowicach istnieje od 2017 roku z certyfikatem „Menu bez glutenu”, oferuje produkty stworzone z pasji i doświadczenia.

Na jednym zdjęciu przykładowa kompozycja spodu z dodatkami.

 

 

Wartości odżywcze na spód:

  • Tłuszcze: 13,8g
  • Węglowodany: 50,3g
  • Białko: 6,3g 
  • Kcal: 340

mąka owsiana, skrobia z tapioki, skrobia ziemniaczana, mąka lniana, drożdże, oliwa, mąka gryczana, syrop daktylowy (0,5%), sól